Yrittäjä, kilpailuta lainat helposti

Yrittäjä, kilpailuta lainat helposti

olli No Comment
Liiketoiminta

Yrittäjä voi tarvita lainaa hyvin monessa yrityksen elinkaaren vaiheessa. Lisäksi hän voi tarvita lainaa sekä yritykselle että omaan henkilökohtaiseen elämäänsä. Tällaisessa tilanteessa on varmasti helpottavaa kuulla, että lainojen kilpailuttaminen onnistuu helposti ja nopeasti verkossa ja että kilpailuttamalla lainat yrittäjä voi säästää yllättävän paljon riihikuivaa rahaa.

Kilpailuta lainat helposti verkossa

Yksi paras neuvomme yrittäjälle lainojen kilpailuttamiseen liittyen on: kilpailuta lainat helposti verkossa rahoitu.fi-palvelun avulla. Näin säästät hermojasi, ja samalla siinä sivussa säästyy myös aikaa ja rahaa. Palvelun käyttäminen on erittäin helppoa, eikä siihen sisälly velvoitteita. Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää lainahakemukseen toivomasi lainasumma sekä tilanteeseesi parhaiten sopiva lainan takaisinmaksuaika. Voit hakea melko pientä sekä melko suurta lainaa – tai jotakin siltä väliltä, sillä palvelun kautta haettava lainasumma voi olla jopa 60 000 euroa. Takaisinmaksuajaksi voit valita lainallesi jopa 15 vuoden laina-ajan.

Täytettyäsi lainaan liittyvät tiedot, sinun tulee täyttää hakemukseen henkilötietosi. Halutessasi voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa, jos sinulta sellainen löytyy. Rinnakkaishakija usein parantaa mahdollisuuksiasi saada toivomasi laina erityisen hyvillä lainaehdoilla.

Mitä minulta vaaditaan saadakseni lainaa?

Sinun tulee täyttää palvelun lainan saamiselle asettamat perusehdot. Vähintään 20 vuoden ikä on näistä ehdoista ensimmäinen. Lisäksi sinulla tulee olla säännöllisiä tuloja, jotka voivat olla joka palkkaa tai eläkettä. Tämän lisäksi sinulta ei saa löytyä maksutiedoistasi maksuhäiriömerkintöjä. Vakuuksia et sen sijaan tarvitse voidaksesi hakea lainaa rahoitu.fi:n kautta.

Hae

Yritysten yleisö

quality-orange