Lainavertailu naisyrittäjän kilpailuvalttina

Lainavertailu naisyrittäjän kilpailuvalttina

olli No Comment
Uncategorized

Lainavertailu voi tuoda naisyrittäjälle merkittävän kilpailuedun ja se voi osoittautua jopa suoranaiseksi kilpailuvaltiksi! Kun lainan saa mahdollisimman edullisin ehdoin, auttaa se siivittämään uuden yrityksen kohti menestystä. Jos naisyrittäjälle on jo ehtinyt kertyä lainoja, joiden takaisinmaksu uhkaa ylittää hänen maksukykynsä, voi lainavertailu auttaa tällaisessakin tilanteessa. Tällaisessa tilanteessa kannattaa nimittäin harkita yhdistelylainojen lainavertailua.

Naisyrittäjän näppärä lainavertailu

Naisyrittäjän näppärä lainavertailu löytyy Sortterilta. Sortter vertailee ja kilpailuttaa lainat naisyrittäjän puolesta, olipa kyseessä sitten uusi laina tai vanhojen lainojen yhdistämiseen tarkoitettu yhdistelylaina. Palvelu säästää runsaasti naisyrittäjän aikaa – sillä sitä ei naisyrittäjillä yleensä ole yhtään liikaa. Samalla naisyrittäjä säästää tietysti rahaa saadessaan lainansa mahdollisimman hyvin ehdoin. Tämä tarjoaa hänelle puskuria kilpailijoihinsa nähden. Jos kilpailijat maksavat lainoistaan suurempia kuluja ja käyttävät niiden hoitamiseen enemmän aikaa, on heillä vähemmän rahaa ja resursseja käytettävissään yrityksen pyörittämiseen. Vanhan sananlaskun mukaan rahalla saa ja hevosella pääsee, ja lainavertailu voikin tarjota naisyrittäjälle nopean hevosen, jolla on helppo ravata hevosenmitta kilpailijoiden edelle!

Lainavertailun aloittaminen Sortterilla on helppoa, sillä prosessin käyntiin pyöräyttämiseksi hakijan ei tarvitse kuin täyttää yksi verkosta löytyvä lainahakemus. Tämän jälkeen Sortter käynnistää lainavertailun asiakkaansa puolesta! Lopullisen päätöksen sopivimman lainatarjouksen valinnasta ja tarjouksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä tekee kuitenkin aina asiakas itse. Yrittäjät ovat tunnettuja siitä, että haluavat yleensä pitää mahdollisimman monet langat omissa käsissään ja nauttivat saadessaan olla oman itsensä pomoja. Sortterilla lopullinen päätösvalta pysyy aina asiakkaalla, vaikka Sortter tekeekin suurimman työn asiakkaan puolesta. Tämä on delegointia parhaimmillaan!

Lainavertailun Affiliate-toiminnasta lisätuloja

Lainavertailu tarjoaa naisyrittäjälle toisenkin mahdollisen kilpailuvaltin, jonka kautta yritys voi saada lisätuloja. Sortter tarjoaa upean affiliate-järjestelmän ja komissiot. Kun toimit Sortterin affiliatena, kerrot sen lainojen vertailupalvelusta esimerkiksi blogissasi ja ansaitset blogin kautta tulleiden asiakkaiden lainavertailuista rahaa. Sortter tarjoaa affiliate-kumppaneilleen hyvät komissiot, luotettavat ja nopeat maksut, modernit markkinointi- ja seurantatyökalut sekä luotettavat yhteistyökumppanit – ja tietenkin mahdollisuuden ansaita lisätuloja pienellä vaivalla.

Hae

Yritysten yleisö

quality-orange