Tekniikkaosat ovat tärkeitä myös naisyrittäjälle!

Tekniikkaosat ovat tärkeitä myös naisyrittäjälle!

olli No Comment
Uncategorized

Naisyrittäjiä pidetään usein sosiaalisesti lahjakkaampina kuin miesyrittäjiä, mikä on kova kilpailuvaltti! Toisaalta naisyrittäjiä syyllistetään usein siitä, etteivät he ole aina välttämättä ihan niin kiinnostuneita tekniikasta ja erilaisista tekniikkaosista kuin mieskollegansa. Myös naisyrittäjien kannattaa kuitenkin ehdottomasti panostaa yrityksensä teknisiin ratkaisuihin sekä tekniikkaosiin, sillä mikään ei ole ärsyttävämpää kuin hukkuneen laturin etsiminen kesken tärkeän etäpalaverin tai akun loppuminen tiukassa paikassa. Kun kännykän ja muiden tärkeiden teknisten laitteiden tekniikkaosat ovat kunnossa, voi naisyrittäjä keskittyä kaikessa rauhassa omaan ydinosaamiseensa yrityksensä johdossa!

Mistä löytää tekniikkaosat näppärästi?

Löydät tekniikkaosat näppärästi https://www.tekniikkaosat.fi/ -sivustolta. Voit ostaa samalla kertaa yrityksellesi niin mobiilivaraosat, -lisätarvikkeet, akut, kaapelit kuin laturitkin. Samalla voit ostaa myös tekniikkaosia, jotka liittyvät teknisten laitteidesi äänen ja kuvan käyttöön. Mobiilivaraosien avulla voit pidentää esimerkiksi yrityksesi kännyköiden käyttöikää. Jos yrityksessä on useita työntekijöitä ja sinusta tuntuu, että yrityksen kännyköissä on jatkuvasti jotakin vikaa ja uusien ostamiseen menee liikaa rahaa, kannattaa harkita kännyköiden korjaamista mobiilivaraosien avulla. Rahan lisäksi yritys säästää luonnonvaroja valitsemalla kännykän korjaamisen uuden ostamisen sijaan. Parhaassa tapauksessa voit nostaa ympäristötekijöiden huomioimisen eli ympäristötietoisuuden yrityksesi yhdeksi tärkeimmistä arvoista ja nostaa näin yrityksesi arvostusta ympäristötietoisten kuluttajien ja potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Mitä Tekniikkaosat-sivustolta löytyy?

Tekniikkaosat-sivustolta löytyy nimensä mukaisesti erilaisia tekniikkaosia. Valikoima on laaja ja monipuolinen. Voit ostaa Tekniikkaosilta esimerkiksi mobiilivaraosia, joiden avulla esimerkiksi kännykän korjaaminen on mahdollista hoitaa itse. Löydät verkkokaupasta myös mobiililisätarvikkeita, akkuja, erilaisia kaapeleita sekä latureita. Kaiken kaikkiaan verkkokauppa tarjoaa laajan valikoiman erittäin tärkeitä pieniä tekniikkaosia hyvään hintaan!

Tekniikkaosilta löytyy myös Ääni & Kuva -osio, josta voit ostaa esimerkiksi kuulokkeita, kaiuttimia, kaapeleita, liittimiä ja TV-lisätarvikkeita. Löydät tästä osiosta esimerkiksi suosittuja ja tyylikkäitä Applen AirPodseja, jotka ovat hyvä vaihtoehto yrittäjälle. Apple AirPods jättää kädet vapaiksi ja tarjoaa oivallista liikkumavapautta samalla kun yrittäjällä on mahdollisuus hoitaa tärkeitä asioitaan puhelimitse. Yrittäjän elämän sanotaan usein olevan kuin jonglööraamista usealla pallolla yhtaikaa. Tällainen pallottelu on haastavaa ja vaatii organisointikykyä. Laadukkaat, omaan käyttötarkoitukseen sopivat tekniikkaosat auttavat yrittäjää tässä pallottelussa!

Laadukkaiden tekniikkaosien avulla yrittäjällä on mahdollisuus vaikuttaa monin tavoin yrityksensä brändiin ja yrityskuvaan. Tyylikkäät tekniikkaosat luovat yrittäjästä ja yrityksestä aivan erilaisen kuvan kuin epämuodikkaat ja vanhanaikaiset tekniset laitteet ja tekniikkaosat. Esimerkiksi edellä mainitut tyylikkäät Apple AirPodsit luovat yrittäjästä menestyneen kuvan ja ovat siksi oivallinen valinta. Yrityksen tekniikkaosia valitessaan kannattaakin kiinnittää osien toimivuuden ja käytännöllisyyden lisäksi huomiota myös siihen, millaisen kuvan valitut osat luovat yrityksestä ja sen brändistä. Taitava ja kokenut naisyrittäjä osaa näppärästi muokata tätä julkisuuskuvaa haluamaansa suuntaan tekemiensä valintojen avulla.

Hae

Yritysten yleisö

quality-orange