Yrittäjä – panosta jaksamiseesi

Yrittäjä – panosta jaksamiseesi

olli No Comment
Yleinen

Yrittäjyyttä ei koskaan ole voitu pitää helppona tienä, mutta yrittäjä lähteekin yrittäjyyden polulle rakkaudesta alaan eikä suinkaan euron kuvat silmissä kiiltäen. Etenkin naisyrittäjiltä vaaditaan paljon, kun pitää saada soviteltua niin ura kuin perhe-elämäkin yhteen. Juuri yrittäjyys usein mahdollistaa jonkin verran paremmin joustoa tässä kuin perinteinen palkkatyö.

Korona vei monelta asiakkaat ja teki yrittäjän urasta hyvin haastavaa, kun asiakkaat eivät uskaltaneet käydä kampaajalla tai kosmetologilla. Nyt, kun tilanne on jonkin verran parantunut, on hyvä aika jo piristää itseäänkin. Jos työ vain suinkin mahdollistaa, erilaisia teemapäiviä kannattaa suosia ja hellitellä itseään vaikka tilaamalla halloween meikki. Asiakkaiden päivää teeman mukainen pukeutuminen voisi hyvinkin piristää. Se voi olla juuri kaivattu piristysruiske myös kotona, jos stressi yrittää nousta väkisin valtaan.

Toinen hyvä virkistäytyminen on rauhoittaa isänpäivä töiltä. Kukapa ei tuskailisikaan täydellisen isäinpäivälahjan kanssa. Netin valikoima on pullollaan mitä erilaisimpia lahjaideoita ja sopivan lahjan löytäminen ei ole helppoa. Myös isän kiinnostuksen kohteet ja huumorintaju vaikuttavat lahjaan.

Vuoden 2020 trendit isänpäivälahjoissa ei juuri ole muuttuneet aiemmista vuosista. Oluen ystävälle voi ostaa lahjaksi esimerkiksi erilaisia tuoppeja ja tuoppi- ja tölkkicoolereita ja väkevien ystäville pullotelineitä tai juoma-annostelijoita. Huumorimielessä löytyy pelejä, vaatteita, pullonavaajia ja paljon muuta. Paljon ulkona tai luonnossa liikkuva isä voisi hyvinkin arvostaa nahkaista taskumattia ja jos anoppi ei katso alkoholinkäyttöä hyvällä, niin voihan sitä pitää vaikka piilossa Raamatun sisällä.

Joulunalusaika on perinteisesti ollut yrittäjälle kiireistä aikaa. Korona sai monet yrittäjät tekemään valtavan digiloikan hyvin nopealla aikataululla ja nyt jos koskaan on hyvä aika miettiä syvemmin oman yrityksen mahdollisuuksia toimia netissä. Joulun aika voi olla jo hyvinkin menestyksekäs netissä ja tuoda lisämyyntiä perinteisen myynnin päälle, kunhan vain rohkeasti uskaltaa ideoida ja miettiä uusia toimintamalleja.

Hae

Yritysten yleisö

quality-orange